Thursday, February 16, 2012

Πάνω από 31.000 φύλλα "πούλησε" η απεργιακή έκδοση

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η κυκλοφορία του απεργιακού φύλλου των εργαζομένων της "Ελευθεροτυπίας" της 15ης Φεβρουαρίου 2012 καταγράφοντας την πώληση περισσότερων από 31.000 φύλλων πανελλαδικά. Είχαν τυπωθεί 40.000 φύλλα (τιράζ).

11 comments:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ "Ε" ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ said...

Με λίγο καλύτερη οργάνωση στη διανομή των αστικών κέντρων και περισότερο δυναμισμό από τους συναδέλφους, η επόμενη έκδοση, όταν με το καλό έρθει, θα ξεπουλήσει.

Anonymous said...

το www.enet.gr δεν δουλεύει

Anonymous said...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ....

Anonymous said...

Πότε θα γίνει η νέα συνέλευση της Δευτέρας; Τι ώρα; Τελευταία στιγμή θα ενημερωθούμε;
Παρακαλώ να ενημερωθεί το μπλογκ και να σταλούν τα παραδοσιακά sms σε όλους άμεσα.

Anonymous said...

Να σε ρωτήσω φίλε, οι εργαζόμενοι θα πάρουν τίποτε απ' τα έσοδα των φύλλων που πουλήθηκαν;

georgia mylonaki said...

το δελτίο κυκλοφορίας της 15/2/2012 εδώ:
http://www.argos.net.gr/index.php?lang=el&section=1&stpg=KykloforiesLastTbl&Page=Page00

Spyros Trygonakis, Polixni said...

Παιδιά, νομίζω πως καπου το χάσατε το παιχνίδι... Ο κόσμος αγοράσαμε την εφημερίδα γιατί πιστέψαμε ότι είναι το απεργιακό σας φύλλο που βγάλατε συλλογικά, όχι ότι είναι το φύλλο κάποιων ολίγων, καταπώς αποδεικνύεται, που πιθανώς να έχουν άλλες βλέψεις. Πρώτα λύστε τα δικά σας προβλήματα και μετά ελάτε να πείτε "σας δίνουμε το φύλλο των εργαζομένων". Από το προηγούμενο έλειπε η δουλειά πολλών δημοσιογράφων, που αποστασιοποιήθηκαν. Κάποιοι αγοράζαμε την Ελευθεροτυπία κυρίως για εκείνους. Σκεφτείτε το.

NIKOS ROUSSIS said...

Θα παρακαλούσα τον κύριο εκπρόσωπο των εργαζομένων, να θέσει από μέρους μου, τα παρακάτω ερωτήματα στην μεθαυριανή ΓΣ των εργαζομένων της "Ε" προς απάντηση μου αλλά και προς ενημέρωση των συναδέλφων
1. Αληθεύει ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία περί Αστικών Μη Κερδοσκοπικών Εταιριών, δεν μπορεί να γίνει καμία διανομή χρημάτων στους εργαζόμενους που δούλεψαν για το απεργιακό φύλο των εργαζομένων της "Ε"?
2. Αληθεύει ότι, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το απεργιακό φύλο των εργαζομένων της "Ε", μοιράσθηκε από το πρακτορείο Αργος, στο οποίο μέτοχος είναι και η Χ.Κ.Τεγόπουλους, η οποία προφανώς αποκόμισε το κέρδος που της αναλογεί?
3.Με δεδομένο ότι η εν λόγω εταιρία εισέπραξε πάνω από 31.000΄ευρώ από την πώληση του απεργιακού φύλου, το υπόλοιπο από το 35% πόυ, πάλι σύμφωνα με τον Νομο, πρέπει να καταβληθεί ως φόρος, ποιός θα το πάρει και πως θα το διαχειρισθεί?
4. Εν κατακλείδι, για ποιούς δουλεύουν οι εργαζόμενοι-όμηροι της εργοδοσίας, συνεισφέροντας στην έκδοση κι' άλλου απεργιακού φύλου?

Anonymous said...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ!

Anonymous said...

ρε γαμω τη τρελα μου, 1) στην επαρχια διανεμεται?
2) τι διαολο ειναι? εφημεριδα, ή πεντε σελιδες? Μπηκα στο site και δε βλεπω υλη...

Anonymous said...

Γειά σας βολεμένοι!