Thursday, December 29, 2011

Γλέντι ρεφενέ στην "Ε" - Παρασκευή 30/12 στις 8μμ


4 comments:

vickentios said...

www.paron.gr/typologies/?p=15108

logia said...

Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί σας, εμείς οι 130 απλήρωτοι του Ωδείου Αθηνών, που βιώνουμε αυτή την κατάσταση απληρωσιάς τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με δεκάδες απολύσεις συναδέλφων και νέες προσλήψεις "υμετέρων" με νέες ατομικές συμβάσεις. Υμέτεροι και μη, όλοι παραμένουμε απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2010. Το Ωδείο Αθηνών ανήκει στον Μουσικό και Δραματικό Σύλλογο Ωδείο Αθηνών που διοικείται από αιρετό ΔΣ, το οποίο εκλέγει η ΓΣ του Συλλόγου τους και είναι μια καθαρά ιδιωτική επιχείρηση, αν και η διοίκηση προσπαθεί αν μαςς πείσει για το αντίθετο, σε μια προσπάθεια να βγάλει τις ευθύνες από πάνω της.
Το χειρότερο δε όλων είναι, ότι η κρίση στο Ωδείο Αθηνών δεν έχει καμιά σχέση με την γενικότερη κρίση, αφού η μη καταβολή δεδουλευμένων μας παιδεύει εδώ και χρόνια.
Εφτασε όμως ο κόμπος στο χτένι. Ως πότε πια θα βασίζονται στον αλτρουισμό και την ανωτερότητα των εργαζομένων; Δεν είμαστε εθελοντές. Είμαστε εργαζόμενοι.
Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί σας και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας!

Anonymous said...

Τελικά η εργοδοσία της "Ε" κατέθεσε σήμερα το πρωί την αίτηση για υπαγωγή της επιχείρησης Χ.Κ. Τεγόπουλος στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Εμεις είμαστε εργαζόμενοι και θέλουμε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας. Παραμένουμε ενωμένοι σε απεργία διαρκείας και επισχέσεις. Μοναδικός στόχος να μην τους περάσει το 99 ή μελλοντικά η πτώχευση, γιατι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν. Δεν θα τους απαλλάξουμε από τις ευθύνες τους. Θα μας βρούν απέναντί τους. Καλό αγώνα συνάδελφοι.

Anonymous said...

Μαζί σας, απλήρωτοι του Ωδείου! Να τους κάνουμε να πληρώσουν και να πουν κι ένα τραγούδι!