Wednesday, December 14, 2011

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ALTER, ΤΗ "ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ"

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΊΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ»

ακολουθούν οι αναρτήσεις :

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Ζητάμε συγνώμη!


Η αυριανή συναυλία , της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στο ALTER ακυρώνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Αναρτήθηκε από ergazomenoi_alter στις 8:11 μ.μ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ)

Πέρασαν 15 μέρες με τον «αέρα» του ALTER να φιλοξενεί τις ενημερωτικές κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού, για να αντιδράσει η διοίκηση της εταιρείας… Και πώς αντέδρασε; Όχι καταβάλλοντας τα οφειλόμενα, αλλά με μια πρωτοφανή πρόκληση:

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Κουρής κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών, με τον ισχυρισμό ότι οι εργαζόμενοι «έχουν κάνει κατάληψη» και «εμποδίζουν την είσοδο σε όποιον θέλει να εργαστεί»!!!

Για μια ακόμη φορά, δηλώνουμε κατηγορηματικά:

  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 
  • ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ
  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ»
Προς τιμήν της, η εισαγγελέας Αθηνών κα Ελένη Ράικου δεν ενστερνίστηκε τις ψευδείς καταγγελίες του μεγαλομετόχου και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αν υπάρχει ή όχι κατάληψη, πράγμα που θα αποδειχθεί πανεύκολα ότι δεν ισχύει.

Σε επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα και τον «Αττικάρχη» Γιάννη Λιούκα, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν είχε δοθεί η παραμικρή διαταγή για αστυνομική επέμβαση.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν μόλις ο διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος Περιστερίου κ Μαρκετάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον γενικό διευθυντή Β. Κοσμόπουλο και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχουν φθορές στο κτίριο. Ο κ Κοσμόπουλος μάλιστα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Όσα, λοιπόν, δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες ότι δήθεν «ετοιμάζεται αστυνομική επιχείρηση για να εκδιώξουν τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει το σταθμό», ότι «θα γίνουν συλλήψεις» και ότι «η επέμβαση θα γίνει ύστερα από εισαγγελική παραγγελία που προφανώς ζητήθηκε από τη διοίκηση του σταθμού», αποτελούν τουλάχιστον… λάθος πληροφόρηση – πιθανότατα από «σκοτεινούς» κύκλους που θα ήθελαν πολύ να γίνει έτσι!

Όσο για την διοίκηση του ALTER, ας φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους που ταλαιπωρεί εδώ και ενάμισι χρόνο, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο σταθμός πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε. Ως τότε, θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί!

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER

Αναρτήθηκε από ergazomenoi_alter στις 6:21 μ.μ. 5 σχόλια
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες εισαγγελέας, εργαζομενοι alter, Κουρής. αστυνομία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ALTER CHANNEL

Θεωρούμε απαραίτητο να πάρουμε επίσημα θέση σε δημοσιεύματα, που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με τις απόψεις που φέρεται να εξέφρασε και τις δηλώσεις που εμφανίζεται να έκανε (δεν ήμασταν παρόντες) ο Πρόεδρος τους Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κος Ιωάννης Λασκαρίδης. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναγράφονται ότι ειπώθηκαν σε ενημέρωση των συντακτών, ο Πρόεδρος του ΕΣΡ ανέφερε ότι: «Η Ανεξάρτητη Αρχή προβληματίστηκε με την κατάσταση στον Τ/Σ ALTER κυρίως διότι το εργατικό προσωπικό δεν περιορίστηκε στο να κάνει επίσχεση εργασίας, αλλά προχώρησε παραπέρα, στην κατάληψη του Σταθμού, που στο κάτω-κάτω η κατάληψη είναι μία πράξη που δεν αφορά το Ε.Σ.Ρ., αλλά τη δικαιοσύνη. 
Αυτή θα μπορούσε να επιληφθεί αν αυτή είναι νόμιμη ή παράνομη. Αλλά το Ε.Σ.Ρ. ελέγχει και έχει τη δικαιοδοσία για να εξετάσει αυτά που εκπέμπουν»

Σε αυτό ενημερώνουμε τον Πρόεδρο του ΕΣΡ ή τους συντάκτες των δημοσιευμάτων – αν παρερμήνευσαν τα λεγόμενα του Προέδρου- 

ότι

ΤΟ ALTER CHANNEL ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Στη συνέχεια των δημοσιευμάτων διαβάζουμε ότι ο κος Λασκαρίδης φέρεται να δήλωσε ότι: «και αυτά που εκπέμπουν δεν είναι μόνον η δική τους διεκδίκηση. Αυτό που εκπέμπουν δεν ανάγεται μόνον στα δικά τους δικαιώματα, αλλά αναφέρονται και σε δικαιώματα ανθρώπων που δεν εργάζονται στον Σταθμό. Αναφέρονται δηλαδή στον Ρ/Σ Ξένιο, αναφέρονται σε άλλους εργαζομένους για να μην δεχτούν μικρότερες αποδοχές. Δεν περιορίζονται στο να αναφέρουν τα δικά τους βάσανα, τα δικά τους προβλήματα, αλλά επεκτείνονται. Αυτό είναι ένα πρόβλημα»


Σε αυτά τα δημοσιεύματα απαντάμε ότι αναφερόμαστε σε όσους μας συμπαραστέκονται ηθικά και έμπρακτα ή αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε δημοσίως. Δυστυχώς στις μέρες αυτές που μοιάζουν να είναι οι τελευταίες της Πομπηίας δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ δικά μας προβλήματα στην μικρή κοινωνία του ALTER.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο ο Πρόεδρος του ΕΣΡ εμφανίζεται να αναφέρει: «Έπίσχεση εργασίας σημαίνει ότι δεν εργάζομαι. Αυτοί δεν σταμάτησαν εκεί, ότι δεν εργάζονται, αλλά καταλαμβάνουν και τον Σταθμό. Επαναλαμβάνω ότι το να καταλάβουν τον Σταθμό δεν είναι δική μας δουλειά, δεν θα κρίνουμε εμείς αν αυτό είναι νόμιμο ή παράνομο. Είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Όμως, από εκεί και πέρα, έχουμε και μία εκπομπή, η οποία εκπομπή δεν αναφέρει μόνον τις δικές τους διαμαρτυρίες, αλλά αναφέρει και για άλλους εργαζομένους σε άλλα μέσα ενημέρωσης, ή σε άλλους τομείς εργασίας. Ορίσαμε έναν νομικό, γνωρίζοντας ότι ο Σταθμός είναι στην διαδικασία του άρθρου 99, προκειμένου να κάνει εισήγηση για να δούμε αν έχουμε την αρμοδιότητα να λάβουμε μέτρα.»

Η απάντησή μας σε αυτό είναι ότι 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ Ή ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ (ALTER CHANNEL), ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Στο διαδίκτυο διαβάζουμε ότι σε σχετική ερώτηση συντάκτριας «γιατί θεωρείτε πρόβλημα το ότι εκπέμπουν μηνύματα συμπαράστασης και προς άλλους εργαζομένους» 

ο κος Λασκαρίδης απάντησε:

 «Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά το εξετάζουμε, το διερευνούμε αν υπάρχει θέμα νομιμότητας. Θα το δούμε. Αν ήμασταν βέβαιοι, θα βγάζαμε και απόφαση. Ο συλλογισμός μας είναι ο εξής: Επίσχεση εργασίας, δικαίωμα μου, εμένα δεν με πληρώνουν, σταυρώνω τα χέρια και δεν εργάζομαι. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι άσκηση ενός δικαιώματος. Εκείνοι όμως δεν έκαναν αυτό. Έκαναν κατάληψη ενός χώρου εργασίας και δεν αφήνουν να εισέλθει κανείς. Είναι κατάληψη μίας περιουσίας ενός άλλου. Εμείς λέμε ότι εκ πρώτης όψεως μπορεί να μην έχουμε καμία δουλειά σε αυτό. Αυτό είναι ενδεχομένως μία παράνομη κατάληψη, μία αυθαίρετη πράξη και η δικαιοσύνη έχει την αρμοδιότητα να το κρίνει. Ωραία. Να δούμε τώρα τι εκπέμπει. Τον κατέλαβαν. Τι εκπέμπει. Εκπέμπουν πρόγραμμα; Όχι. Τι έχουν; Έχουν τη διαμαρτυρία. Ωραία. Έχουν τη διαμαρτυρία για τα δικά τους. Κανείς θα έλεγε ότι εντάξει, μπορούν να πούνε για τα δικά τους, ότι κανείς δεν μας πληρώνει και αυτό το κρατάμε. Αυτό όμως επεκτάθηκε και προς τα άλλα, σε άλλα. Να δούμε αυτό είναι νόμιμο; Είναι παράνομο; Πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα;»

Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ κο ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

ΥΓ: Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ALTER CHANNEL εδώ στο Μπουρνάζι του Περιστερίου δεν ανέχεται απαγορεύσεις, αυτό ήταν απόλυτα γνωστό όταν το κανάλι εξέπεμπε πρόγραμμα, το δείξαμε με την στάση μας στη συνέχεια, δεν δυσφημίσαμε κανέναν τόσους μήνες, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να πειράξει τον εξοπλισμό του σταθμού. Στο ALTER για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες τις Πρωτοχρονιάς υπήρχαν και εργάζονταν άνθρωποι. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Η παρουσία μας εδώ ακόμη μας δίνει την «ψευδαίσθηση» ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί και αυτή η «ψευδαίσθηση» γίνεται ΑΙΣΘΗΣΗ όταν θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να κάνουμε.
Κε Πρόεδρε του ΕΣΡ σας περιμένουμε εδώ για να μιλήσουμε για όσα μας συμβαίνουν και σίγουρα δεν χρειάζεται η Δικαιοσύνη να πάρει θέση για τον αγώνα μας αλλά, να πάρουμε τους μισθούς για ότι έχουμε προσφέρει και σε ένα λεπτό το alter channel θα είναι και πάλι το ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
.
ΥΓ2: Καλούμε τις επίσημες συνδικαλιστικές μας ενώσεις: ΕΣΗΕΑ – ΕΤΙΤΑ – ΕΠΗΕΑ να διαψεύσουν άμεσα τα όσα δημοσιεύονται με επίσημε επιστολή τους προς το ΕΣΡ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

3 comments:

geomylo said...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟ) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΓΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ALTER

Karolina Nudl Kalfa
παιδια ακυρη κ η δικη μας συναυλια στο Αλτερ ...αυτος ο πολεμος ειναι ανελεητος.
Like · · Unfollow post · about an hour ago

Dimitris Angelidis όχι ρε γμτ! και ετοιμαζόμασταν να κατέβουμε πολλοί από Ελ. τι έγινε;
about an hour ago · Like

Karolina Nudl Kalfa τι να γινει ! οτι παντα ! λασπολογουν κ παιρνουν στη μερια τους την πλειοψηφια ! Θαρρεις κ ο Κουρης η ο Γιαννικος ...οι μεγαλομετοχοι θα τους παρουν στα επομενα μαγαζια τους
about an hour ago · Like

Dimitris Angelidis έτσουξε, φαίνεται, η προοπτική της συναυλίας... τι κρίμα!
59 minutes ago · Like

Karolina Nudl Kalfa μονο ετσουξε ;;;; κρεας εβγαλε για να καταλαβαινουμε την δυναμη των μεσων που υπηρετουμε ...γιατι καπου στα χρονια λιγο το ξεχναμε
20 minutes ago · Like
Georgia Mylonaki αυτό που έτσουξε πραγματικά Καρολίνα ήταν τα μηνύματα αλληλεγγύης στους απεργιακούς αγώνες που αναρτούσατε στις καρτέλες σας
10 minutes ago · Like
Georgia Mylonaki αυτό που έτσουξε ήταν η ΔΥΝΑΜΙΚΗ που δημιούργησε αυτό μέσα στην κοινωνία
9 minutes ago · Like
Georgia Mylonaki αυτό που έτσουξε ήταν ότι αυτές οι καρτέλες εξέθεταν ανεπανόρθωτα τα αποχαυνωμένα προγράμματα των λοιπόν ιδιωτικών καναλιών με τους μόδιστρους, τις χαρούμενες αδερφές (τίποτα με τις υπόλοιπες σκεπτόμενες από αυτές παρεμπιπτόντως) και τις κατσαρόλες
6 minutes ago · Like
Georgia Mylonaki εκείνα τα στημένα κάδρα που εναλλάσσονταν μεταφέροντας τα μηνύματα αλληλεγγύης των απεργιακών αγώνων που ολοένα και κλιμακώνονται στην ελληνική κοινωνία εξέφραζαν την ψυχή ενός λαού που έχει "απασφαλίσει" και που δεν τον εκφράζει ούτε η κυβέρνησή του, ούτε τα προσανατολισμένα στο αδηφάγο κέρδος ιδιωτικά ΜΜΕ και που βλέπει οι ΑΓΩΝΕΣ του, οι ΑΝΑΓΚΕΣ του, και οι ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ του να φιμώνονται, να καταστρατηγούνται και να καταπατούνται ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ALTER ΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
3 minutes ago · Like
Georgia Mylonaki ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ
about a minute ago · Like

geomylo said...

και δεν εννοώ να σταθούμε (μόνο) ως Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Εκπρόσωποι, Εκλεγμένοι σε Επιτροπές Εργαζομένων εννοώ κυρίως να σταθούμε ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

geomylo said...

αυτό ήρθε πιο μετά

Karolina Nudl Kalfa αυτο εννοω κ κανω πραξη καθε μερα ως ατομο ! οχι ως ενωση φορεας παραταξη ....δεν καθομαι στον καναπε μου να κλαιω τη μοιρα μου παω σε αλλα μαγαζια που εχουν προβλημα συζητω ψαχνω αναζητω λυσεις ...αυτο πρεπει ολοι να κανουμε ! ξυπνατε ρεεεεε μας εκλεψαν την δουλεια ας μην κλεψουν κ την ψυχη κ την μαγκια μας !
Wednesday at 23:11 · Unlike · 2