Friday, December 16, 2011

Αναβλήθηκε η .... Συμφιλίωση

   Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή συνεδρίαση της Επιτροπής Συμφιλίωσης του υπουργείου Εργασίας, στην οποία θα έπαιρναν μέρος η γενική γραμματέας του υπουργείου, ο εκπρόσωπος της διοίκησης της Χ.Κ Τεγόπουλος  γενικός διευθυντής Αν. Πολυκανδριώτης με τη νομική σύμβουλο της Χ.Κ και οι εργαζόμενοι όπως εκπροσωπούνται από τις ομοσπονδίες ΠΟΕΣΥ και ΠΟΕΠΤΗΝ και τους εργασιακούς εκπροσώπους. Η αναβολή έγινε μετά από αίτημα της Χ.Κ Τεγόπουλος και η μέρα της νέας συνεδρίασης θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Στην προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής ( βλέπε στο blog το κείμενο της Ε. Φρατζόγλου ) η γ.γ του υπουργείου είχε καλέσει την Χ Κ Τεγόπουλος, να έχε βρει μέχρι σήμερα  χρήματα, για να καταβάλει στους εργαζόμενους το δώρο των Χριστουγέννων και τουλάχιστον ένα μισθό. Η αναβολή της συνεδρίασης είναι εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη γιατί σημαίνει ότι η Χ.Κ εξακολουθεί να δηλώνει αδυναμία, να ικανοποιήσει έστω κι αυτό το ελάχιστο σε σχέση με το σύνολο των δεδουλευμένων μας.

5 comments:

bassman said...

Είναι γεγονός ότι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί το ποτέ θα μας δώσουν το δώρο; Καλο θα είναι να μας δώσεις και κάποιες πληροφορίες γι'αυτο

Λ.Σ. said...

Μα υπηρχε κανεις που να πιστευε ότι δεν θα συνεβαινε αυτο?

Panos Sokos said...

Mεχρι σημερα Παρασκευη δεν εχω καμμια ενημερωση αν και ποτε θα μπει το δωρο και κυριως αν θα μπει ολοκληρο η αν δεν θα μπει καθόλου! Ουτε μου εχει πει καποιος απο την διοικηση οτι θα μας ανακοινωθει οτιδηποτε σχετικο τη Δευτερα.

bassman said...

Στο κορωπι το έχουνε βουκινο και στο νέο κόσμο κρυφό καμάρι (μικρή παραλλαγή της παριμοιας)

Πάνος Σώκος said...

Συνάδελφοι για το δώρο δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, γι' αυτό δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι με σιγουριά. Την Παρασκευή ήξερα ότι έχει εξασφαλισθεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που απαιτείται. Εκτιμώ πάντως ότι το δώρο θα το πάρουμε.