Tuesday, January 31, 2012

Κάλεσμα - Εκλογή νέου εκπροσώπου στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ – ΕΚΛΟΓΗ 
ΝΕΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ 
ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ 
ΣΤΗ Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. 


Καλούνται όσοι διοικητικοί υπάλληλοι – μέλη της ΕΠΗΕΑ το επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για εκλογή νέου εκπροσώπου, κατόπιν αποχώρησης του Τάσου Μαμουνά.


Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 01/02/2012 στις 20:00 στον απερχόμενο εκπρόσωπο, τηλεφωνικώς ή κατά προτίμηση με SMS στο τηλέφωνο 694 68 90 661.


Επίσης, για την ίδια διαδικασία παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για την εφορευτική επιτροπή, με τον ίδιο τρόπο.


Ταυτόχρονα, καλούνται οι διοικητικοί υπάλληλοι μέλη της ΕΠΗΕΑ να συμμετάσχουν στην εκλογή νέου εκπροσώπου στη σχετική διαδικασία εκλογής που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 03/02/2012 από τις 10:00 έως τις 18:00, στο ισόγειο του κτιρίου της εφημερίδας στη Μίνωος.


Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στο blog του εκπροσώπου των εργαζομένων την Πέμπτη 02/02/2012.


Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ


ΤΑΣΟΣ ΜΑΜΟΥΝΑΣ

6 comments:

Anonymous said...

Ασχολουμαστε καθημερινα με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ουσια. Ειπαμε διαλογο ανοιχτο με την εκδοτρια. Αν δεν τον θελει η ιδια θα πρεπει να πιεσουμε εμεις για αυτο. Δεν καταλαβαινω ακριβως, και εγω αλλα και παρα πολλοι συναδελφοι, τι περιμενουμε? Να μας δωσει ενα μισθο? (το αλλο με τον δρακο το ξερετε?), να μας εξαιρεσει? (εχω και με τον τοτο) η να μας οριστικοποιησει την ακριβη ημερομηνια καταβολης μισθοδοσιας (αντε πειτε και εσεις ενα με την μικρη αννουλα). Πιεση δεν λεγεται το απεργιακο φυλλο. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι κατα αυτης της ενεργειας. Αντιθετως πιστευω πως ταυτοχρονα με τον διαλογο γοργα θα πρεπει να γινονται ολα. Χανεται πολυτιμος χρονος για πολλους οι οποιοι δεν εχουν πραγματικα ουτε το προς το ζειν. Καποιοι εχουν "λιπος" για καταναλωση αφθονο και μαλλον δεν πιεζονται χρονικα. Νομιζω πως θα πρεπει να επικεντρωθουμε στο βασικο μας στοχο και φυσικα παραλληλα και στις υπολοιπες ενεργειες. (Η μηπως δεν γινονται παραλληλα?).

Κάτια Αντωνιάδη said...

Έχει απόλυτο δίκιο ο (ανώνυμος) συνάδελφος. Τι είδους πίεση θα ασκηθεί με ένα "απεργιακό" φύλλο? Η εκδότρια μας έχει απλήρωτους επί έξι μήνες, μας αγνοεί επιδεικτικά και αρνείται να πράξει το ελάχιστο για να δείξει -έστω για το θεαθήναι τοις ανθρώποις- ότι ενδιαφέρεται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση και οι άνθρωποί της. Τι περιμένουμε για να προχωρήσουμε, για παράδειγμα, σε μια διαδήλωση έξω από το σπίτι της? Να της ζητήσουμε πιεστικότερα συναντήσεις? Να εξετάσουμε κάθε περαιτέρω πιθανή και απίθανη νομική ενέργεια? Η 31η Ιανουαρίου, το "ψυχολογικό" και ημερολογιακό deadline για την απάντησή της στις απαιτήσεις μας, παρήλθε. Τώρα, τι?

Anonymous said...

Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε αφήσει την διαδικασία ουσιαστικά στην τύχη της. Με έναν δικηγόρο (Παλαιολόγος) που δεν έχει την στοιχειώδη σοβαρότητα και αμφίβολη εμπειρία, που μας "φορέθηκε" πολύ βολικά σε μια συνέλευση περίπου σαν από μηχανής Θεός, με μια επιτροπή που ασχολείται σχεδόν με μονομανία με θέματα εσωτερικής κατανάλωσης και με ενέργειες που έπονται άλλων και δεν είναι οι πρωτεύουσας σημασίας.
Απόψε έληξε η προθεσμία που έιχε θέσει η Γενική Συνέλευση για την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων από την πλευρά της διοίκησης. Επί της ουσίας, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την πλευρά της και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την εξαίρεση των εργαζομένων από το haircut. Εμείς τί κάνουμε; Μια ανακοίνωση δημόσια; Μια αποδοκιμασία της απαξιωτικής συμπεριφοράς προς τους εργαζόμενους; Τίποτα;
Καλές οι συναυλίες, τα απεργειακά φύλλα, η "εξωτερίκευση" του αγώνα, αλλά μάλλον προέχει να εξασφαλίσουμε κι εμείς μια ενιαία και σοβαρή νομική εκπροσώπηση ώστε να προετοιμαστούμε για τα μαθηματικώς βέβαια χειρότερα που έρχονται, έχοντας υπόψη του κανείς και το δυσμενές αποτέλεσμα της προηγούμενης δίκης.
Είναι πολύς ο κόσμος, είναι πολλά τα λεφτά, είναι μεγάλη και η ευθύνη απέναντι στα γεγονότα.

Anonymous said...

Συμφωνώ συνάδελφε αλλα ο χόρτατος τον νυστικο δεν τον καταλαβαίνει κάνουν οι συνδικαλιστές ότι θέλουν να δω με τι μούτρα θα βγουν να πουν την κλείσαμε

Financial Crimes said...

Σφάξε με αγά μου να αγιάσω.

Anonymous said...

Δυστυχώς πιστεύω ότι η εργασιακη επιτροπή ΔΕΝ ειναι αντικειμενική το μόνο που ξέρουν να λένε ειναι απεργία,απεργιακο φύλλο,πως θα πάρουμε τον τίτλο να τον κάνουμε δικό μας και αλλα τέτοια αυτα ειναι χάσιμο χρόνου για μας και προς όφελος όμως της εργοδοσίας. Άλλωστε βλέπουμε και ποιοι ειναι αυτοι που αποτελούν την επιτροπή του απεργιακού φύλλου, αυτοι που μόνο τους πρόβλημα ειναι πως θα πάρουν τον τίτλο και να βγάλουν την "δικια τους" ελευθεροτυπία . Στην ερώτηση που κάνετε "πως θα βγουν να πουν κλείνουμε " η απάντηση ειναι απλή : "εμείς συνάδελφοι κάναμε ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το μαγαζι ανοικτό αλλα η μάνια μας πολέμησε με δόλια μέσα δυστυχώς κλείνουμε" . Πιστεύω να σας καλυψα