Thursday, January 26, 2012

Συνέλευση συντακτών για το απεργιακό φύλλο

Αύριο, Παρασκευή 27 Γενάρη, στη 1 μ.μ. καλούνται οι συντάκτες της "Ε", της "Κ.Ε." και του enet.gr να προσέλθουν στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με αντικείμενο την έκδοση Απεργιακού Φύλλου από τους εργαζόμενους της Χ.Κ. Τεγόπουλος και της Φωτοεκδοτικής. Η παρουσία και η συμβολή στη συζήτηση όλων μας είναι επιβεβλημένη.

8 comments:

piestis 7 said...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΘΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ??? ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ??

Πάνος Σώκος said...

Ειπαμε στην συνελευση της Τεταρτης οτι ολοι οι εργαζομενοι ανα κλαδο να κανουν ξεχωριστες συναντησεις για να εξετασουν με ποιο τροπο θα βοηθησουν στην εκδοση του απεργιακου φυλλου. Και μετα η γενικη συνέλευση θα παρει την τελικη αποφαση.

Anonymous said...

τη μανια τη ρωτησε κανεις?τουλ σε οτι αφορα την εκτυπωση?σοβαρευτειτε!

Anonymous said...

θα λυθει το προβλημα με το απεργιακο φυλλο;θα διασφαλιστουν οι θεσεις εργασιας μηπως;οχι σε τι αποσκοπει η εκδοση του;γιατι το προβλημα της χ.κ τεγοπουλος εχει γινει γνωστο παντου ειτε μεσα απο το alter,μεσα απο το κοινοβουλειο διαμεσου του κ.κακλαμανη κλπ.και τι θεματολογια θα εχει ενα πληρες απεργιακο φυλλο γιατι θα μπορουσε να βγει ενα 4σελιδο με αναφορα στο προβλημα και μονο χωρις ειδησεις οπως αναφερθηκε στην συνελευση που καποιοι ειπαν να ανοιξουν και το εnet.gr με ειδησεις.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...εαν ψηφιστηκε να βγει απεργιακο φυλλο στην τελευταια συνελευση ...δεν το νομιζω!!!!ποιος παιρνει πρωτοβουλια για μια τετοια αυθαιρετη κινηση!!ανα κλαδο...ποιον κλαδο αφου θα ειναι απεργιακο σιγουρα δεν χρειαζονται οι αλλοι κλαδοι θα τυπωθει αλλου σιγουρα λογω κολληματος της εργοδοσιας στην στηριξη τετοιου εγχειρηματος ας ειμαστε λογικοι υπαρχουν και νομικα πλαισια μεσα στα οποια θα κινηθειτε!!

geomylo said...

απαντώντας επωνύμως στον anonymous:

1. θα λυθει το προβλημα με το απεργιακο φυλλο;θα διασφαλιστουν οι θεσεις εργασιας μηπως;

OXI

2. σε τι αποσκοπει η εκδοση του;γιατι το προβλημα της χ.κ τεγοπουλος εχει γινει γνωστο παντου

γνωστό στην πλήρη του διάσταση δεν έχει γίνει και απαντά στο αίτημα πολλών αναγνωστών να ξαναβγεί ένα φύλλο της λογικής της "Ε" που λείπει αυτή τη στιγμή από τον ελληνικό τύπο

3. και τι θεματολογια θα εχει ενα πληρες απεργιακο φυλλο

τη θεματολογία που θα είχε και η εφημερίδα χωρίς τις όποιες δεσμεύσεις. Η γραμμή καθορίζεται από τη γενική συνέλευση

4. καποιοι ειπαν να ανοιξουν και το εnet.gr με ειδησεις.

το enet.gr δεν μπορεί να ανοίξει, μπορεί όμως να ανοίξει ένα wordpress όπως εκείνο του Κόσμου του Επενδυτή

5. εαν ψηφιστηκε να βγει απεργιακο φυλλο στην τελευταια συνελευση ...δεν το νομιζω!!!!ποιος παιρνει πρωτοβουλια για μια τετοια αυθαιρετη κινηση!!ανα κλαδο...

ψηφίστηκε η συζήτηση περί απεργιακού φύλλου ανά κλάδο

6. ποιον κλαδο αφου θα ειναι απεργιακο σιγουρα δεν χρειαζονται οι αλλοι κλαδοι θα τυπωθει αλλου σιγουρα λογω κολληματος της εργοδοσιας στην στηριξη τετοιου εγχειρηματος ας ειμαστε λογικοι υπαρχουν και νομικα πλαισια μεσα στα οποια θα κινηθειτε!!

το νομικό πλαίσιο θα αποσαφηνιστεί άμεσα. Αν δεν μπορεί να τυπωθεί στο πιεστήριο της Χ.Κ. (προς διερεύνηση) μπορεί κάλλιστα να τυπωθεί αλλού. Αυτό δεν "πετάει έξω" από το εγχείρημα τους εκεί εργαζόμενους, αφού όλοι είμαστε εργαζόμενοι της Χ.Κ. και της Φωτοκδοτικής και ο αγώνας μας όπως και το απεργιακό φύλλο είναι κοινό και ανοικτό προς όλους τους εργαζόμενους.

Θόδωρος Μαραγκουδάκης said...

Το απεργιακό φύλλο είναι μια υπεραπαραίτητη κίνηση και τη χαιρετίζω - χωρίς να παραγνωρίζω τα όποια προβλήματα δημιουργεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως θα ήταν η "εξαφάνιση" του συνολικού προβλήματος της Ελευθεροτυπίας που θα επερχόταν αν δεν εκδιδόταν αυτό το φυλλο!

Θα είναι καθημερινό;

Anonymous said...

ολοι ξερουν για τα προβληματα της ελευθεροτυπιας.το φυλλο αν βγει θα ειναι για το συμφερον των δημοσιογραφων.

jdros said...

Καλά όλα αυτά που λέτε (και που κάνετε). Αδιαμφισβήτητα όμως, έχουμε μείνει χωρίς αντικειμενικές ειδήσεις. Και το σημαντικότερο: κάποιοι πολύ ισχυρότεροι από αυτούς με τους οποίους έρχεστε σε σύγκρουση, μάλλον το προτιμούν...