Saturday, December 31, 2011

Και το φλουρί στους εργαζόμενους!


Το γλέντι ρεφενέ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
 Ήηηηηπιαμε, φάγαμε, τραγουδήσαμε 
και κερδίσαμε -οι εργαζόμενοι- και το φλουρί της πίτας 
Άντε και του χρόνου!






7 comments:

Anonymous said...

Ήταν πολύ ωραία χτες και σκέφτηκα πόσο λάθος είναι που δεν κάναμε πάντα γλέντια των εργαζόμενων, πολύ πριν τα προβλήματα.

andreas said...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΊ ΚΑΛΗ !!

ο κυριος αμ said...

καλή δύναμη σύντροφοι/συνάδελφοι ...
ο καινούργιος χρόνος να σας/μας δώσει δύναμη , να αντιπαλέψουμε την αντεργατική / αντιλαϊκή λαίλαπα .

Εν όψει της συζήτησης στο πρωτοδικείο της αίτησης της εργοδοσίας , θα έλεγα να σκεφτείτε και το μέτρο της κατάληψης και περιφρούρησης των χώρων δουλειάς και των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας .

Anonymous said...

διαβάζω την Ελευθεροτυπία εδω και πάρα πολλά χρόνια, ειναι ένα σοκ για μένα να σταματάει ακριβώς τώρα, την χειρότερη στιγμή, που την χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Σας εύχομαι καλή δύναμη και να ξερετε ότι μας λείπετε πολύ...τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα ήταν καλύτερη απο ποτέ...

ετα said...

Στην "Ε"
Οταν τόσα γύρω σου ανατρέπονται μπορείς να μείνεις όρθιος αν κρατιέσαι γερά από ένα όραμα που θρέφεις μέσα σου και χτίζεις με αγάπη.Και η ελευθεροτυπία είναι γερά θεμελιωμένη με την αγάπη των ανθρώπων - κοινωνών της.
Ετσι και οι εργαζόμενοι και οι αναγνώστες είναι η ψυχή της "Ελευθεροτυπίας" και οι εγγυητές των ευχών για καλή χρονιά!

Anonymous said...

Ξαναβγαλετε την Ελευθεροτυπια. Οχι επειδη μας λειπει - και μας λειπει πολυ...- αλλα για να δικαιωσετε τον τιτλο της, απαλαγμενη απο τις οποιες αγκυλωσεις του παρελθοντος . Εστω και διαδικτυακα μονο. Σιγουρα θελετε , δικαιουστε και χρειαζεστε τα χρηματα σας , εαν ομως η εφημεριδα και ο'τι εκπροσωπει δεν ηταν μια απλη δουλεια, ειναι καιρος να το αποδειξετε. Μηπως σας δινει αλλος δουλεια εξαλλου?

Θόδωρος Μαραγκουδάκης said...

Όσο περνάει ο καιρός, μειώνονται τόσο οι δικές σας ελπίδες όσο και οι δικές μας να ξαναδούμε την εφημερίδα... Κάντε λοιπόν κάτι γρήγορα, γιατί θα "σκορπίσετε", δεν έχει κανένα νόημα να περιμένετε τι θα πουν τα δικαστήρια σε 432325125 τέρμινα... Το να ξαναβγάλετε την εφημερίδα (έστω με άλλο όνομα) διαδικτυακά, είναι μια πολύ καλή ιδέα, ώστε να διατηρηθεί τουλάχιστον η συνοχή σας!