Thursday, October 27, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εργαζόμενοι 
στη Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ και ΦΩΤΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 02/11/2011 και ώρα 15.00 μ.μ.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΠΑΝΟΣ ΣΩΚΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΜΟΥΝΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

8 comments:

Αφροδίτη Πολίτη said...

Kαθώς κλικάρω στο μπλογκ του εκπροσώπου μας, μια αράδα πιο πάνω είναι οι διάλογοι του  enet.gr. Για να δούμε τι γράφουν οι αναγνώστες-συντάκτες της ιστοσελίδας:
"ΛΑΟΣ ΔΟΥΛΙΚΟ ή ΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ" είναι η τελευταία ανάρτηση, όπου ο κ. Γιώργος Τσιάμης ζητάει από τους συμπολίτες μας αναγνώστες του enet.gr να ξεσηκωθούν συλλογικά και να μην πέφτουν στο αδιέξοδο της εξατομίκευσης και της ανημπόριας.

Aν αντί για τη λέξη "λαός" βάζαμε τη φράση "εργαζόμενος στη Χ.Κ.Τεγόπουλος" ίσως το άρθρο να ήταν πιο ταιριαστό για το τι συμβαίνει εδώ και καιρό στην αντιμνημονιακή εφημερίδα μας. Απλήρωτοι τρεις μήνες, ούτε μια στάση εργασίας, ούτε τίποτα. Μας δουλεύουν κι εμείς κάνουμε υπομονή όνου πιστεύοντας σε ψέματα και φρούδες υποσχέσεις, μην έχοντας εμπιστοσύνη στις συλλογικές μας δυνάμεις. Εντάξει, κάποιοι ίσως θεωρούν ότι "υπάρχει λίπος" για κάψιμο όπως κυνικά είχε πει ο κύριος Πολυκανδριώτης ή ότι με τις απεργίες και τις κινητοποίησεις δεν κερδίζουμε τίποτα. Ξέρω όμως τι χάνουμε με την παθητικότητα και την ατομική συνδιαλλαγή: Την αξιοπρέπειά μας. Κάποια όχι αξίζει να ειπωθούν συλλογικά, νομίζω είναι καιρός ασχέτως εθνικών επετείων. Τι λέτε εσείς συνάδελφοι;

apliroti ston trito orofo said...

Το μεσημέρι στις 26/10 έγινε άτυπη ενημέρωση από το γενικό διευθυντή Α.Πολυκανδριώτη. Μετά από ερωτήσεις των συντακτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο (τρίτος όροφος)απάντησε τα εξής:

1/ Τα 500.000 ευρώ για το έναντι του Οκτώβριου θα δοθούν από την τράπεζα μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το ύψος του "κουρέματος". Προσωπική του εκτίμηση παραμένει ωστόσο πως τα χρήματα θα εκταμιευτούν τελικά, ενδεχομένως έως την επόμενη Παρασκευή το αργότερο. Εφόσον, όμως - όπως τόνισε- δεν έχει προηγηθεί χρεοκοπία της χώρας.

2/ Στην ερώτηση "καλά, την τράπεζα δεν την ενδιαφέρει ότι αυτό (δηλαδή η μη καταβολή έναντι στο συμφωνημένο χρόνο) δημιουργεί προβλήματα στους εργαζόμενους, οι οποίοι τελικά μπορεί να προβούν σε κινητοποιήσεις και έτσι να χάσει έσοδα η τράπεζα" απάντησε το εξής διαφωτιστικό: "Οι τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για εμάς και το τι κάνουμε". Κοινώς, κατέρριψε το εργοδοτικό επιχείρημα που θέλει την απεργία να μπλοκάρει την υπογραφή του δανείου.

Anonymous said...

... Αναφορικα στο " ξεκουρδιστο ρολοι" (ετσι το καταντησατε) του κορωπιου, τι να πει κανεις? Δουλεια στα πικ της, μη επαρκες απληρωτο προσωπικο, στα ορια νευρικης κρισης σε μια κατασταση εκτος ελεγχου που κατασταται ιδιαιτερως, "επικινδυνη αποστολη" σε οποιον αποφασισει να βαλει ξανα το νερο στο αυλακι. Οχι δεν γκρινιαζουμε (πλεον) κυριοι. Τα ψεματα,οι ρομαντισμοι,τα σιγονταρισματα και η υπομονη ΤΕΛΟΣ !!!

ενημέρωση για ΔΟΛ said...

Συνέντευξη Τύπου - Εργασιακή Επιτροπή ΔΟΛ
Τετάρτη στις 14.30 στη Μιχαλακοπούλου

Η Εργασιακή επιτροπή του ΔΟΛ, μετά τις μαζικές απολύσεις στον Οργανισμό, με αποκορύφωμα την απόλυση του προέδρου της ΕΠΗΤ Χρήστου Μαΐδη, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά κινητοποιήσεων με αίτημα την επαναπρόσληψή τους.
Ως πρώτη μορφή αγώνα αποφασίσαμε να γνωστοποιήσουμε και να ενημερώσουμε για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο ΔΟΛ, αντίθετα με το κλίμα ηρεμίας που επιχειρούν να «περάσουν» τα στελέχη σε εργαζόμενους και κοινή γνώμη.
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ καλεί όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς στα ΜΜΕ σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 2.30 μμ στο κτήριο του Οργανισμού στην Οδό Μιχαλακοπούλου.
Παράλληλα, καλεί τα Σωματεία στον Τύπο να κηρύξουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 2 έως τις 5 το απόγευμα ώστε να διευκολύνει την παρουσία των συναδέλφων.


Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΟΛ

Anonymous said...

σχετικα με τη συνελευση μην περιμενετε να γινει απεργια.θα μαζεψει παλι το συναφι του ο κυριος προισταμενος <> κ ολοι μαζι θα τη καταψηφισουν.οτι εγινε κ στη προηγουμενη συνελευση δηλ.μας κοροιδευουν ολοι οι καλοθελητες εκει μεσα.

Anonymous said...

Κλείνει η Ελευθεροτυπία ρε παιδια?

Anonymous said...

ειμαι αναγνωστρια της ιστοσελιδας σας, θα λυπηθω πολυ αν κλεισετε. ελπιζω ολα να πανε καλα, να πληρωθουν οι εργαζομενοι και εμεις να συνεχιζουμε να διαβαζουμε enet.gr.

Anonymous said...

Ας θεωρήσουμε ως καλό οιωνό το ότι σήμερα είναι των Αγίων Ακινδύνου, Ανεμπόδιστου και Ελπιδοφόρου. Αλλά, πάλι, σήμερα γιορτάζει και ο ... Πηγάσιος.