Friday, December 30, 2011

Κατέθεσε η Χ.Κ Τεγόπουλος την αίτηση για την υπαγωγή της στο άρθρο 99

Την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ζήτησε σήμερα από Πρωτοδικείο Αθηνών η Χ.Κ Τεγόπουλος.

Η αίτηση αναστολής ατομικών και καταδιωκτικών μέτρων κατά της επιχείρησης θα εκδικασθεί στις 5 Ιανουαρίου. Η απόφασή της Χ.Κ.Τ  να ζητήσει την υπαγωγή της στο άρθρο 99  είχε  προαναγγελθεί  από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου που είχε πληρώσει το σχετικό παράβολο.


Στη συνέλευση των εργαζομένων την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε την στάση, που θα κρατήσουμε στην εκδίκαση της υπόθεσης.

7 comments:

Anonymous said...

Τελικά η εργοδοσία της "Ε" κατέθεσε σήμερα το πρωί την αίτηση για υπαγωγή της επιχείρησης Χ.Κ. Τεγόπουλος στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Εμεις είμαστε εργαζόμενοι και θέλουμε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας. Παραμένουμε ενωμένοι σε απεργία διαρκείας και επισχέσεις. Μοναδικός στόχος να μην τους περάσει το 99 ή μελλοντικά η πτώχευση, γιατι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν. Δεν θα τους απαλλάξουμε από τις ευθύνες τους. Θα μας βρούν απέναντί τους. Καλό αγώνα συνάδελφοι.

Anonymous said...

Κ-λεφτά υπάρχουν!
Απορίας άξιο είναι πώς βρέθηκαν λεφτά, και μάλιστα στην ώρα τους, όταν κουδούνισαν οι χειροπέδες του αυτοφώρου για την μη καταβολή επιδόματος εορτών.
Και πώς βρίσκονταν τα ρημάδια τα λεφτά κάθε φορά που έπρεπε να καταβληθούν οι εισφορές στα ταμεία, όταν η Χ.Κ. Τεγόπουλος έπρεπε να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα για να αγοράσει δημοσιογραφικό χαρτί με ατέλεια.

Anonymous said...

λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί γιατί το κάνει για να κερδίσει χρόνο?
πάντωσ δεν θα κλείσει η εφημερίδα μασ
πρέπει να ελπίζουμε

Anonymous said...

Η στάση που θα κρατήσουμε: Αυτή που διασφαλίζει την καταβολή των δεδουλευμένων μας, την αποζημίωση όσων επιθυμούν να αποχωρήσουν και τις θέσεις εργασίας των υπολοίπων.

Nikodimos said...

μήπως να πάψετε να σκέφτεστε ως εργαζόμενοι και να αρχίσετε να φέρεστε ως ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν έχετε ανάγκη κανένα αφεντικό, εκτός κι αν νιώθετε ότι έχετε. Επιτέλους πάρτε την εφημερίδα στα χέρια σας αυτό θα είναι η μόνη νίκη, ακόμα κι αν σας πλήρωνε, ακόμα κι αν την άνοιγε ξανά η Χ.Κ. Τεγόπουλος αυτό θα ήταν δουλοπρέπεια εκ μέρους σας. Ελπίζω να δούμε σύντομα το πρώτο ελεύθερο και ανεξάρτητο φύλλο της "Ε"

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

Anonymous said...

Νικόδημε, δεν είμαι καθόλου διατεθειμένος να πάρω την εφημερίδα στα χέρια μου πληρώνοντας πεντε τουλάχιστον μισθούς για το "προνόμιο".

Η καταβολή των δεδουλευμένων είναι αδιαπραγμάτευτο αίτημα και ζήτημα ουσίας γιατί, δίαολε, δημοσιογράφοι είμαστε και όχι γιόγκι. Χρειάζεται και να τρώμε.