Saturday, December 24, 2011

Νέα γενική συνέλευση Τετάρτη 28/12 στις 14:00


Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στις 14:00 στον 6ο όροφο της "Ελευθεροτυπίας", Μίνωος 10-16, στο Νέο Κόσμο.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εργασιακής Επιτροπής στο ισόγειο της "Ε" σε ώρα που θα προσδιοριστεί. Επίσης άμεσα προγραμματίζεται να συγκληθεί συνάντηση όλων των εργασιακών επιτροπών που έχουν συσταθεί στον κλάδο των ΜΜΕ.

Την Δευτέρα 26/12 καλούνται οι συνάδελφοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αλλά αμοίβονται με ΔΠΥ, και δεν έχουν ακόμη λάβει το δώρο όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή διά ζώσης με τον εκπρόσωπο των συντακτών ή τα μέλη της εργασιακής επιτροπής.
Εκπρόσωπος συντακτών: Πάνος Σώκος: 6944355845
Εκπρόσωπος διοικητικών: Τάσος Μαμουνάς: 6946890661
Εκπρόσωπος τεχνικών: Φώτης Παναγόπουλος: 6936002885, 6973205133



Επίσης όσοι συνάδελφοι δεν έχουν ακόμη αποστείλει στην εργασιακή επιτροπή (ergasiaki.e@gmail.com) τα στοιχεία επικοινωνίας τους, κινητό τηλέφωνο και μη εταιρικό μέιλ, να το πράξουν άμεσα, ώστε να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις των εργαζομένων.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι την Δευτέρα 26/12 και ώρες 11:00 με 15:00 πραγματοποιείται το χαριστικό-ανταλλακτικό εορταστικό παζάρι της Ανοικτής Συνέλευσης Κατοίκων του Νέου Κόσμου στον Άγιο Σώστη, στη στοά των δημοτικών καταστημάτων, πίσω από το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Τιμοκρέοντος 6α.


3 comments:

Anonymous said...

Χρήσιμες αυτες οι συνελεύσεις,αποτελούν ενος ειδους μαζικής ψυχοθεραπείας...Θα μπορούσαμε όλοι μαζί να σηκωνόμαστε όρθιοι και να φωνάζουμε με ρυθμό :"Ειμαστε οι απλήρωτοι της Ελευθεροτυπίας και είμαστε καλά..."

Αυγή Μ. Πλατσή said...

Στις συνελεύσεις αποφασίζεται και ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ κάθε φορά η παρακάτω πορεία μας (αγωνιστική και νομική). Δεν αποκλείστηκε ποτέ καμία φωνή, ανεξάρτητα από την αποδοχή που μπορεί να έχει.
Καλή και ευπρόσδεκτη η κριτική, αρκεί να είναι γόνιμη -- δηλ. να συνοδεύεται από κάποια πρόταση, συνάδελφε...

Anonymous said...

Κάθε μέρα που περνάει χάνεται μέρος της αποζημίωσης κάθε εργαζομένου.Στο τέλος οι απαιτήσεις μας δεν θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια από τα 27 και βάλε μέχρι τώρα.
Το άρθρο 99 πραγματικά δεν συμφέρει.
Πολύ καλά το πάτε συνεχίστε να μην υπάρχει στο τέλος τίποτα να διεκδικήσουμε. Πραγματικά ο πιο δόλιος τρόπος να κατασπαράξεις τους ίδιους σου τους συνεργάτες.Στο τέλος αντί να διώξει η εργοδοσία θα διώξετε εσείς?Είστε απατεώνας.