Wednesday, April 11, 2012

Μη καταβολή δώρου Πάσχα από την Χ.Κ.Τεγόπουλος

Δεν κατεβαλε δώρο Πάσχα η Χ.Κ.Τεγόπουλος στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση! Το γεγονός έφερε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο εκπρόσωπος των συντακτών, ζητώντας να γίνει από την Ένωση καταγγελία στο ΣΕΠΕ! Ωστόσο, όπως εξήγησαν στη συνεδρίαση οι νομικοί σύμβουλοι της Ένωσης, καταγγελία για τη μη καταβολή του δώρου μπορούν να κάνουν οι συναδελφοι μέσω των δικηγόρων που τους εκπροσωπούν στην επίσχεση. Εναλλακτικά, το ΔΣ πρότεινε όσοι συνάδελφοι θέλουν να κάνουν καταγγελία μέσω της ΕΣΗΕΑ να το δηλώσουν στον εκπρόσωπο, ο οποίος θα δώσει την σχετική κατάσταση στην Ένωση.

2 comments:

mx said...

Τι θα γινει ρε παιδια θα μας πει κανεις αν πρεπει κι υπολοιποι εργαζομενοι που βρισκονται σε επισχεση και ΔΕΝ ημαστε στην ΕΣΗΕΑ να θα πρεπει να κανουμε καποιου ειδους καταγγελεια με τη σειρα μας?
Γιατι τετοια σιωπη επισης που πηγαν οι συνελευσεις δεν υπαρχει κατι να μαθουμε πια. Αυτο ηταν τελος?

Πάνος Σώκος said...

Οχι δεν υπαρχει τελος. Η τουλαχιστον δεν θα το βαλουμε εμεις. Ολοι οσοι ειναι σε επισχεση και δεν εχουν παρει δωρο θα πρεπει η μεσω των σωματειων οπως εκανε η ΕΣΗΕΑ η μεσω των δικηγορων τους να να κανουν καταγγελια στο ΣΕΠΕ.